Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  De korting waar je vandaag van kan profiteren en de aanbiedingen van gister die nu nog geldig zijn, duren allebei 24 uur. Tot morgenavond 19:00 kun je weer 20 PC-games in totaal met een flinke korting kopen, maar laten we eerst kijken naar de nieuwe aanbiedingen van vandaag:

  Dit zijn nog maar tien van de 20 games waar je van kunt profiteren de komende dag, want de aanbiedingen van gister gaan ook gewoon nog even door. Hier lopen de kortingen zelfs op tot 85%, dus dit is wel een goed moment om de games te kopen. Dit zijn de aanbiedingen van gister:

  Voor de overige aanbiedingen die er nog zijn, moet je er nog wat sneller bij zijn. De flash aanbiedingen duren namelijk maar 8 uur en worden dan weer omgewisseld met vier andere games. Voor hebben de volgende games in ieder geval flash korting:

  De laatst aanbieding die we nog moeten bespreken is de game die door de community een flinke korting heeft gekregen. Net als de flash aanbiedingen krijgt ook deze game voor acht uur lang een leuk prijsje. Voor nu is er gekozen voor:

  Omdat de aanbieding van de community om de acht uur wordt omgewisseld, kun je nu al stemmen op de volgende game die in de aanbieding moet komen. Het is duidelijk dat de volgende aanbieding van de community een shooter wordt, maar jij kan stemmen welke het moet worden:

  Dit waren alle aanbiedingen waar je voorlopig gebruik van kunt maken. Morgenavond rond dezelfde tijd zijn we er weer met een nieuwe update van de Steam Summer Sale. Voor nu is het waarschijnlijk tijd om naar de website van Steam te gaan en van de kortingen te profiteren.

  Call of Duty: Modern Warfare 3

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.