Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nog een paar dagen lang kun je profiteren van de spotprijzen op Steam. Het is weer 19:00 uur geweest dus dat betekent dat er weer tien nieuwe games in de aanbieding zijn gegaan. De aanbieding waar je de komende 24 uur gebruik van kunt maken, zijn geworden:

  Dit zijn echter nog lang niet alle games met een flinke korting. De tien games die gister in de aanbieding waren, zijn namelijk ook nog tot morgenavond in de aanbieding. Hier kun je dus ook nog even handig gebruik van maken voordat de korting wegvalt:

  Nu we de eerste 20 spotprijzen langs zijn gelopen, hebben we nog vijf aanbiedingen voor je over. Vier van deze aanbiedingen zijn de speciale flash aanbiedingen. Deze afgeprijsde games hebben echter maar acht uur lang korting, dus wees er snel bij:

  • Portal 2 krijgt 75% korting en kost nu 4,99 euro;
  • Star Trek krijgt 75% korting en kost nu 7,49 euro;
  • Rayman Origins krijgt 66% korting en kost nu 5,09 euro;
  • Fable III krijgt 75% korting en kost nu 4,74 euro.

  Zoals de meesten onderhand wel weten, is de laatste aanbieding degene die is gekozen door de community. Deze game is net als de flash aanbiedingen acht uur lang verkrijgbaar met een flinke korting en voor nu is het geworden:

  Omdat de aanbieding van de community om de acht uur veranderd, wordt er nu alvast op de volgende game gestemd die afgeprijsd moet worden. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende games, en de kansmakers voor straks zijn:

  Dit was alweer de Steam Summer Sale update voor nu. Morgenavond brengen we je weer op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. Voor nu is het waarschijnlijk tijd om naar de website van Steam te gaan en eens flink inkopen te gaan doen.

  Skyrim Legendary Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 june 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.