Nieuwe Star Wars trilogie aangekondigd door Disney

  In a galaxy far, far away heeft Disney aangekondigd een nieuwe Star Wars trilogie te gaan maken. In deze trilogie gaan we kennis maken met personages die nog nooit eerder op beeld zijn vertoond in het Star Wars-universum. De Skywalkers zijn dus verleden tijd met deze nieuwe films.

  Rian Johnson zal het de komende jaren drukker dan druk hebben. De regisseur en schrijver van het aankomende Star Wars deel, dat in december in de bioscoop te zien is, zal deze nieuwe trilogie namelijk in zijn geheel gaan schrijven en het eerste deel gaan regisseren.

  Nieuwe Star Wars trilogie compleet nieuw

  Disney heeft dus veel vertrouwen in de kwaliteiten van Rian Johnson. Het bedrijf zegt trots te zijn op wat de regisseur heeft neergezet met The Last Jedi en hoopt daar met de nieuwe trilogie op voort te borduren.

  Met de nieuwe trilogie focust Disney zich niet meer op de Skywalkers en zal dus een flink aantal nieuwe personages gaan bedenken:

  "Rian Johnson zal met deze nieuwe trilogie nieuwe personages introduceren die uit een hoek van het sterrenstelsel komen die nog nooit is ontdekt."

  Release onbekend

  Wanneer de nieuwe Star Wars trilogie zal verschijnen is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de productie pas gaan beginnen na het afronden van Episode 9, dat eind 2019 verschijnt in de bioscoop.

  Episode 8, The Last Jedi, verschijnt december dit jaar nog in de bioscoop. In 2018 verschijnt er een andere Star Wars film over het verhaal van Han Solo

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.