Nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer uitgebracht

  Met nog ruim een maand te gaan tot de release van de nieuwe Star Wars film, is het weer hoogtijd voor een nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer. Deze is bovenaan de pagina te zien en toont deze keer flink wat actie in de ruimte!

  Oude bekende Luke Skywalker (wederom gespeeld door Mark Hamill) neemt in de trailer onder andere een kijkje in de cockpit van ruimteschip de Millennium Falcon. Een schip waar hij natuurlijk vele tientallen jaren geleden nog naast Han Solo plaatsnam tijdens de avonturen van de eerste Star wars films.

  Star Wars The Last Jedi trailer toont dogfights

  Ook piloot Poe Dameron (gespeeld door Oscar Isaac) krijgt wat tijd in de korte trailer. Met zijn X-wing neemt hij het op tegen een flink aantal TIE-fighters die uiteraard proberen hem uit de lucht te knallen.

  Een korte scene borduurt voort op de vorige trailer van Star Wars The Last Jedi waarin Rey (gespeeld door Daisy Ridley) waarin Luke Skywalker haar de fijne kneepjes van het Jedi zijn liet zien. Want hij weet als geen ander hoe het is om de volle potentie van de Force te moeten beheersen!

  Star Wars The Last Jedi is vanaf 15 december in de bioscoop te zien. Mocht je het vorige deel op blu-ray willen kopen, dan kan dat hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.