Nieuwe Star Wars serie bevat Jon Favreau als schrijver

  De wereld van Star Wars wordt steeds een stukje groter. Zo zou de nieuwe Star Wars serie, die wordt geproduceerd voor de Disney streamingservice die nog moet lanceren, nu in handen liggen van Jon Favreau. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

  Het nieuws wat betreft Star Wars staat absoluut niet stil. Zo krijgt Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi zijn eigen trilogie en ook de makers achter Game of Thrones mogen straks met de wereld van Star Wars aan de slag gaan.

  Nu heeft Lucasfilm bekendgemaakt dat Jon Favreau, de regisseur van onder andere Iron Man (2008), The Jungle Book (2016) en de aankomende Lion King film (2019) de nieuwe Star Wars tv-serie moet produceren en schrijven. Waar de serie precies over gaat is nog niet bekend.

  Nieuwe Star Wars serie komt naar Disney Streamingservice

  Disney wil de concurrentie aangaan met onder andere Netflix. Daarom zal Disney in de toekomst een eigen streamingservice lanceren met content van Marvel, Star Wars en Pixar en nog veel meer. Wanneer deze streamingservice precies gelanceerd wordt is nog niet bekend, maar Jon Favreau krijgt de eer om de eerste Star Wars tv-serie te schrijven dat exclusief op het nieuwe platform getoond gaat worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.