Nieuwe Star Wars Rogue One trailer toont ruimtegevechten

  De nieuwe Star Wars Rogue One trailer is vandaag uitgekomen. In de trailer is te zien hoe de rebellen ook in de ruimte de strijd met de Empire aangaan. Rogue One komt 14 december uit in de Nederlandse bioscopen.

  Star Wars Rogue One heeft vandaag de laatste trailer gekregen. Deze trailer toont een aantal dingen die we al kennen van de vorige trailers, maar ook veel nieuwe beeldmateriaal. Zo is te zien dat de X-Wings ook van pas komen in de strijd met het kwaad.

  De laatste Star Wars Rogue One trailer laat ook kennis maken met een nieuwe droid, de K-2SO. Deze zwarte lange droid steelt de show door een granaat op nonchalante wijze naar een stel Storm Troopers te gooien.

  Nieuwe Star Wars Rogue One trailer bevestigt ruimtegevechten

  Natuurlijk zal Star Wars geen Star Wars zijn als het geen ultieme gevechten in de ruimte zou bevatten. Voor de fans van Star Wars een opluchting, omdat met deze trailer de bevestiging wordt gegeven van een ruimtegevecht. Daarnaast zien we hoe de rebellen ook op de grond in gevecht komen met de Empire en zijn AT-AT's.

  Star Wars Rogue One is vanaf 14 december te bewonderen in de Nederlandse bioscopen. Star Wars Rogue One is en spin-off film van de Star Wars Saga en het speelt zich af tussen Episode III en IV. Het verhaal gaat over de strijd van de rebellen om de bouwplannen van de Death Star in bezit te krijgen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.