Nieuwe Star Wars game in de maak bij Titanfall ontwikkelaar

  Respawn Entertainment, bekend als de ontwikkelaar van Titanfall, heeft bekendgemaakt dat ze werkt aan een nieuwe Star Wars game. Via een blog heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze werkt aan een third-person action adventure.

  Verder laat de ontwikkelaar nog niet veel los over haar nieuwe Star Wars game, maar er wordt gezegd dat de studio voor een groot deel uit Star Wars fans bestaat en dat ze met respect om zal gaan met de populaire franchise. Hoewel we nog niet al teveel weten over de nieuwe game, staat het in ieder geval vast dat er weer een nieuwe Star Wars game aan zit te komen en dat zal voor fans van de films erg goed nieuws zijn.

  Respawn Entertainment is vooral bekend van haar werk aan de shooter met de grote mechs, Titanfall. De ontwikkelaar werd opgericht door voormalig medewerkers van Infinity Ward nadat zij werden ontslagen vanwege vermeende contractbreuk. Titanfall deed het toen het in 2014 goed en kreeg voornamelijk positieve kritieken.

  Ondanks het feit dat de ontwikkelaar ook al werkt aan een nieuw deel van Titanfall, heeft het dus nog de tijd om aan de slag te gaan met een nieuwe titel. Titanfall 2 werd vorige maand aangekondigd doormiddel van een trailer.

  Respawn heeft zin in nieuwe Star Wars game

  Op de blog valt te lezen dat de medewerkers van Respawn er zin in hebben en dat ze op zoek zijn naar nieuw talent om de game te ontwikkelen. Volgens de ontwikkelaar is het Star Wars universum een van de leukste om een game voor te mogen ontwikkelen en is het een kans om

  Overigens is er nog niet zoveel bekend over de game, dit is waarschijnlijk vanwege het feit dat de game nog niet zo heel lang in ontwikkeling is. De aankomende maanden gaan we meer horen van de game. Hoogstwaarschijnlijk zal de game nog niet op de E3 aanwezig zijn.

  Titanfall 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.