Nieuwe Star Wars Episode 8 details bekendgemaakt

  Er zijn wederom nieuwe Star Wars Episode 8 details naar buiten gekomen. Dat gebeurde in een interview van USA Today met Rian Jonhson, regisseur van de film. Het gaat vooral over hints van het verhaal van Star Wars Episode 8.

  Regisseur Rian Johnson gaat namelijk in op hoe het vorige deel, Star Wars: The Force Awakens, eindigde en hoe Episode 8 daarop in gaat spelen. Let op: Dit bericht bevat spoilers over het einde van The Force Awakens en mogelijk het verhaal van Star Wars Episode 8.

  Aan het einde van The Force Awakens kregen we een korte scène met Luke Skywalker en Rey. Veel gebeurde er niet, Luke zei niks en draaide zich alleen om. Daar stond Rey namelijk met de lightsaber van Luke. Regisseur Rian Johnson vertelde eerder al dat Episode 8 gelijk verder gaat waar we in The Force Awakens waren gebleven.

  Rian Johnson zegt nu in een interview met USA Today dat Episode 8 een veel grotere rol gaat bieden voor Mark Hamill, die Luke Skywalker speelt. Zo staat volgens Rian Johnson de vraag: 'Wat is er aan de hand met Luke Skywalker?' centraal in Star Wars Episode 8.

  Nieuwe Star Wars Episode 8 details gaat ook over Rey

  In het interview van Rian Johnson komen er ook Star Wars Episode 8 details over Rey naar buiten. Zo gaf Johnson een hint wat we van Rey in de nieuwe film kunnen verwachten. Johnson zegt namelijk dat in het einde van The Force Awakens Rey op zoek was naar Luke om zijn lightsaber terug te geven. Johnson wil in Episode 8 juist de familiebanden die tijdens The Force Awakens werden geïntroduceerd meer aandacht geven.

  In The Force Awakens kregen we al korte hints naar de familie van Rey. In Episode 8 kunnen we hier dus veel meer van verwachten. Tot slot zegt Johnson dat hij ervoor gaat zorgen dat Episode 8 net zo leuk en spannend is als The Force Awakens en de originele Star Wars films.

  Star Wars Episode 8 moet in december 2017 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Veel informatie van de film is er nog niet, maar het zal niet lang meer duren voordat we de eerste beelden en de naam van de film krijgen te horen. Momenteel moeten we het dus doen met kleine Star Wars Episode 8 details die zo af en toe naar buiten worden gebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.