Nieuwe Star Wars Boba Fett spin off in de maak

  Vanaf gisteren is de laatste Star Wars film genaamd 'Star Wars: A Solo Story' in de bioscoop te zien. Disney laat weten dat ze nu al bezig is met Boba Fett spin off.

  lucasfilm

  De zoon van premiejager Jango Fett was voor het eerst op het beeld verschenen in het jaar 1980 in The Empire Strikes Back. Ondanks zijn kleine bijdrage in de film, was hij erg populair onder de Star Wars fans.

  De Boba Fett spin off

  De Boba Fett film heeft nog geen titel gekregen, maar het is al wel bekend dat de spin off één van de anthologieprojecten van Star Wars wordt. Dit houdt in dat de spin off zich wel in de wereld van Star wars gaat afspelen, maar geen effect gaat hebben op de reguliere verhaallijn die zich in Star Wars afspeelt. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is.

  Al jaren wordt er veel gesproken over een film van Boba Fett, maar er was geen duidelijkheid over de spin off. In 2013 huurde Lucasfilm Josh Trank in voor de film. Heel lang was het stil rond de film, maar in 2016 liet Lucasfilm weten dat ze niet langer meer samen werkte met Josh Trank.

  Benieuwd naar Solo: A Star Wars Story? Dan hebben we hier 10 details in Solo: A Star Wars Story. Meer geïnteresseerd in de karakters in Star Wars? Wij hebben de 10 beste Star Wars helden op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.