Nieuwe Star Wars Battlefront heroes onthuld

  Er zijn nieuwe Star Wars Battlefront heroes onthuld. Deze drie heroes zijn de bekende Leia, Han Solo en The Emperor uit de Star Wars films.

  Alle drie de nieuw aangekondigde Star Wars Battlefront heroes hebben hun eigen speciale vaardigheden die ze kunnen gebruiken. Zo is Leia een ondersteunende hero, die haar troepen sterker kan maken. Zo worden spelers die vlakbij haar spawnen veranderd in Alderaan Honor Guards, die aanzienlijk sterker zijn dan normale troepen. Verder heeft Leia ook nog de mogelijkheid om extra supply drops op te roepen, heeft ze een defensief schild en heeft ze een sterke aanval die trooper bane heet.

  Star Wars Battlefront heroes - Han Solo en The Emperor

  De bekende Han Solo is een echte offensieve hero. De voornamelijke taak van Han is het aanrichten van schade en daar is hij dan ook vrijwel volledig op ontworpen. Han heeft drie speciale aanvallen: rapid fire, lucky shot en de shouldercharge. Met rapid fire schiet Han heel snel, lucky shot laat je een schot opladen en vervolgens afschieten en de shouldercharge zorgt ervoor dat je snel kan bewegen over het slagveld en is zowel defensief als offensief te gebruiken.

  De kwaadaardige Emperor doet precies wat je van hem verwacht: hij schiet force lightning af en hij kan ook met chain lightning meerdere vijanden raken. Met force dash beweegt hij zich supersnel over het slagveld. Ook kan hij net als Leia troepen sterker maken.

  Star Wars Battlefront verschijnt op 19 november voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.