Nieuwe Spotify features zouden op dit moment getest worden

  Spotify is bezig met het testen van een aantal nieuwe features. Dat heeft Jane Manchun Wong, Android-onderzoekster, aangegeven op Twitter. Muziekimport op je smartphone, een vernieuwde versie van de Spotify Bibliotheek en het opslaan van podcasts zouden op dit moment worden getest.

  Spotify is bezig met het testen van verschillende nieuwe features. Op dit moment kunnen we al muziek importeren naar onze Spotify-afspeellijst op de computer. Deze muziek kan vervolgens alleen op dit apparaat worden geluisterd. Een van de nieuwe features die op dit moment door Spotify wordt getest, is het importeren van muziek op je smartphone. Zo kun je nummers die niet beschikbaar zijn op Spotify toch afspelen via de populaire app. Het lijkt er op dat de nieuwe feature alleen bedoeld is voor Android-apparaten.

  Nieuwe Spotify features voor import en podcasts

  Naast de nieuwe import-functie zijn er nog twee nieuwe Spotify features die op dit moment worden uitgeprobeerd. Ten eerste wordt er een feature getest voor het later bewaren van bestanden, waardoor je een podcast op een later moment luisteren bijvoorbeeld. Android-onderzoekster Wong kwam er ook achter dat de beschrijvingen van podcasts worden verplaatst naar een apart venster zodat de podcasts van Spotify een stuk overzichtelijker worden.

  Ten slotte is er een nieuwe versie van de Spotify Bibliotheek onderweg. De nieuwe versie maakt automatisch afspeellijsten van jouw favoriete nummers. Dit scheelt jou een hoop moeite, want je bent niet meer urenlang bezig om al jouw favoriete nummers in die ene perfecte afspeellijst te zetten.

  Nieuwe features nog niet officieel bevestigd

  Het is nog niet zeker of al nieuwe features ook daadwerkelijk beschikbaar zullen worden in de app. Het is eerder weleens voorgekomen dat bepaalde features uiteindelijk toch niet werden toegevoegd. Het is nu dus afwachten op een officiële aankondiging van de populaire streamingdienst. Wil jij niet wachten? Dan kun je in dit artikel alles over de Spotify-app te weten komen!

  Spotify is voor veel mensen dé muziek streamingdienst. Er zijn namelijk maar liefst 83 miljoen betalende gebruikers in 2018, terwijl dit in 2017 nog ‘maar’ 57 miljoen was. Spotify is ook gratis te gebruiken, maar dan heb je na een aantal nummers een reclame en je kunt je muziek alleen afspelen in de Shuffle-modus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.