Nieuwe Spotify app Stations wordt momenteel getest in Australië

  Volgens Mashable wordt er momenteel een Spotify app Stations getest. De app is voor zo ver bekend alleen nog beschikbaar in Austrialië via de Google Play Store.

  De app Station biedt muziek aan voor luisteraars net zoals Spotify dat doet. Het enige verschil is dat de app Station geheel bestaat uit radiostations van bijvoorbeeld bepaalde genres.

  Spotify app Stations nog een experiment

  Gebruikers kunnen inloggen met een Spotifyaccount en de app biedt automatisch aan op genres af te spelers zoals rock, jazz en kindermuziek. Zo’n lijst kan aangepast worden naar de smaak van de gebruiker. Er kunnen alleen geen nieuwe liedjes toegevoegd worden of nieuwe stations gecreëerd worden.

  Gebruikers van Spotify die de afspeellijsten Discover Weekly of Daily Mix kennen, zullen overeenkomsten kunnen vinden met de methode van Stations. In deze Spotify afspeellijsten worden er namelijk nieuwe liedjes aanbevolen en vaak beluisterde liedjes in aan afspeellijst gezet. In principe doet Stations dit ook.

  In de beschrijving van de app op Sensortower.com wordt Stations een experiment genoemd, het is dus nog maar afwachten of wij de app ooit zullen kunnen downloaden in Nederland.Inmiddels hebben al meer dan 70 miljoen mensen een Spotify abonnement, het is nog de vraag of Stations ook zo’n succes zal worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.