Nieuwe Spider-Man Homecoming trailer met Iron Man

  De nieuwe Spider-Man Homecoming trailer is een feit de trailer zien we een stuk meer over het verhaal van de opkomende superheldenfilm. Iron Man is ook aanwezig.

  Universal Pictures heeft vandaag een nieuwe Spider-Man Homecoming trailer vrijgegeven. Boven dit artikel kun je zelf genieten van de actie met onder andere Spider-Man, Iron Man en The Vulture. Eerder werden er al nieuwe posters van de film uitgebracht.

  Nieuwe Spider-Man Homecoming trailer

  In de trailer krijgen we voor het eerst ook een uitgebreide kans om The Vulture, gespeeld door Michael Keaton, te bewonderen. Spider-Man, gespeeld door Tom Holland, doet rustig zijn ding als superheld terwijl hij door Iron Man, gespeeld door Robert Downey Jr., te horen krijgt hoe hij te werk moet gaan. De rust wordt verstoord door The Vulture en al snel zit Spidey in de problemen.

  Iron Man komt hem te hulp en denkt dat Peter Parker te veel op zijn vork heeft genomen. Tony Stark vraagt Spider-Man zelfs om zijn nieuwe pak weer in te leveren. The Vulture stopt niet met terroriseren en dus voelt Spider-Man zich geroepen om het alleen tegen hem op te nemen. Hoe dat allemaal afloopt kun je 6 juli zien in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.