Nieuwe Spider-Man Homecoming trailer getoond tijdens MTV Awards

  Er is een nieuwe Spider-Man Homecoming trailer verschenen. De video werd de wereld in gebracht tijdens de MTV Movie Award 2017.

  De nieuwe trailer toont ons hoe Spider-Man op voorzichtige wijze zijn kamer in kruipt om niet gehoord te worden door zijn medebewoners. Zijn Spider-sense heeft alleen niet door dat zijn vriend Ned, gespeeld door Jacob Batalon, in zijn kamer op hem zit te wachten.

  De geheime identiteit van Peter Parker is dus bekend, iets waar Peter niet op zit te wachten. Hij vraagt Ned om zijn geheim te bewaren, maar Ned lijkt te ver van de wereld omdat zijn beste vriend Spider-Man blijkt te zijn.

  In een andere scene zien we eindelijk meer van de rol die Zendaya vertolkt in Spider-Man Homecoming. In de scene vraagt zij beschuldigend aan Peter wat zijn geheim is. Peter is beduusd totdat Zendaya zegt dat het haar niets uitmaakt.

  Nieuwe Spider-Man Homecoming trailer

  De nieuwe Spider-Man film zal vanaf 6 juli in de bioscoop draaien. Het is de eerste Spider-Man film die zich in het Marvel Cinematic Universe afspeelt en daardoor zullen ook andere karakters hun opwachting maken, met een hoofdrol weggelegd voor Iron Man.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.