Nieuwe Spider-Man Homecoming beelden tonen eerste 4 minuten

  In nieuwe Spider-Man Homecoming beelden worden de eerste 4 minuten vrijgegeven. Als je echt niet kan wachten om de film te zien, kun je de eerste vier minuten bovenaan de pagina bekijken.

  Spider-Man Homecoming zal het eerste deel worden van een nieuwe Spider-Man franchise binnen het Marvel film universum, met Tom Holland in de titelrol. De eerste keer dat we zijn versie van Spider-Man zagen was in Captain America: Civil War (2016).

  Het is de bedoeling om een toekomst te maken met deze nieuwe Spider-Man. Zo staan de volgende films waar Tom Holland te zien in als de webslinger al klaar. Spider-Man zal te zien zijn in de volgende twee Avengers films (2018 - 2019) en in een vervolg op Spider-Man Homecoming (2019).

  In onze Spider-Man Homecoming review prezen wij hoe Tom Holland de held neerzet!

  Details over de Spider-Man Homecoming beelden van 4 minuten

  De eerste 4 minuten zijn bovenaan de pagina te zien. De beelden tonen Peter Parker vloggen over zijn tijd en reis naar Duitsland (waar hij meedeed aan het gevecht tussen de Avengers in Captain America: Civil War). We krijgen een voorproefje van de luchtige toon en humor die de film zal bevatten.

  Naast de film die deze week verschijnt, is er ook een Spider-Man Homecoming VR experience. Hierin kruip jij in de huid van het bekende personage en trek je het Spider-Man pak aan. Ook een nieuwe Spider-Man game is op komst voor de PlayStation 4. Deze game verschijnt in 2018.

  Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.