Nieuwe South Park episode is prequel op de game

  De nieuwe South Park episode, die vanavond om 21:30 op Comedy Central is te zien, zal een prequel zijn op de Fractured But Whole game. Vanwege de aflevering is er een trailer uitgebracht die zich focust op de identiteiten van de superhelden. Bekijk deze trailer bovenaan de pagina. The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober.

  South Park seizoen 21 is een aantal weken geleden begonnen. De eerste aflevering wist al genoeg mensen in de maling te nemen. Nu is aflevering vier, genaamd ''Franchise Prequel'', een regelrechte voorloper op de gebeurtenissen uit de nieuwe game The Fractured But Whole.

  Nieuwe South Park episode bevat superhelden

  De nieuwe aflevering van vanavond focust zich wederom op de superhelden die we al in eerdere afleveringen hebben gezien. In South Park seizoen 14 waren er drie afleveringen achter elkaar die zich focuste op The Coon & Friends. Cartman stapt in de rol van The Coon, Kenny in de rol van Mysterion en ga zo maar door! Alle kinderen hebben een eigen superhelden identiteit.

  De nieuwe game, South Park: The Fractured But Whole, legt de focus ook op The Coon en zijn superhelden vrienden. Wij mochten al met de game aan de slag. In onze The Fractured But Whole preview lees je alles over de combat en de grappige South Park humor die aanwezig is.

  Mocht je meer willen weten over het superheldenteam, kijk dan vanavond om 21:30 de nieuwe aflevering Franchise Prequel. De perfecte manier om je klaar te stomen voor de release van The Fractured But Whole op 17 oktober!

  South Park: The Fractured But Whole is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.