Nieuwe Sonic racegame komt er wellicht aan

  Er zijn sterke geruchten over een nieuwe Sonic racegame. Deze geruchten komen van de Duitse website spindash die met heeft gesproken met een bedrijf genaamd Zappies.

  Op een speelgoedbeurs vertelt een woordvoerder van Zappies, een speelgoedmaker uit Engeland, dat er een nieuwe Sonic racegame aankomt. Zappies zal voor het spel de actie figuren maken zoals het bedrijf dat voor meerdere franchises doet waaronder Mario en Pokémon.

  Sonic racegame dit jaar nog uit

  Volgens de geruchten moet de nieuwe Sonic game dit jaar nog verschijnen. De titel van het spel is nog niet bekend, wel zullen Sonic en zijn vrienden tijdens het spel in race auto’s zitten in de plaats van te voet.

  SEGA heeft nog niks bekendgemaakt over de nieuwe game. Neem de uitspraken van de woordvoerder van Zappies dus met een korrel zout. Het officiële bericht van spindash is op de officiële website te lezen.

  De meest recent uitgebracht Sonic game is Sonic Forces. Enkele weken na de release van het spel werd al een gratis DLC uitgerold. De mobiele game Sonic Runners Adventure die vorig jaar werd aangekondigd is ook beschikbaar om te spelen. Deze is voor 2,99 euro te downloaden voor Android en voor 3,49 euro voor iOS.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.