Nieuwe Sonic game op komst?

  Op het officiële Twitterkanaal van Sonic is een soort teaser vrijgegeven. Op het eerste oog lijkt het niet veelzeggend, maar het zou kunnen dat deze tweet een nieuwe Sonic game teaset.

  In de tweet is het hoofd van Sonic herkenbaar, samen met twee pijlen en een vreemde code. De tekst onder de afbeelding hint naar een raadsel: The code lies with Madeon. Good luck. Je ziet de tweet hieronder.

  Sonic game - mysterie opgelost door Reddit

  Sommige mensen laten het er niet bij zitten en gaan op onderzoek uit om het raadsel op te lossen. Op Reddit hebben enkele mensen het raadsel mogelijk al opgelost. Wanneer je de code onder de tweet vertaalt, dan krijg je:

  HELLO HUGO, THE SECRET IS INSIDE THE EMPIRE. WE CAN GET IT BACK: THE FATED SON OF DAEDALUS. ADD THE NUMBERS.

  Deze woorden zouden allemaal te maken hebben met de artiest Madeon, die genoemd wordt in de tweet. Wanneer je de nummers waar deze tracks bij horen, kom je uit op 41. Hiermee wordt een datum bedoeld: 1 april. Een link werd gelegd met een eerdere tweet van hetzelfde kanaal.

  Of het gaat om een grap of dat er inderdaad een nieuwe Sonic game op komst is, dat is nog even afwachten. 1 april is immers een dag waarop mensen de grootste grappen uithalen, dus het zou zomaar een grap kunnen zijn. Wel is het zo dat het nieuwe album van Madeon Adventure gaat heten. Verder liet Sega weten deze maand Sonic nieuws mee te delen, dus zou er inderdaad een nieuwe game aankomen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.