Nieuwe Sonic game aangekondigd door Sonic team

  Het Sonic team, hoe kan het ook anders, heeft een nieuwe Sonic game aangekondigd. Dit gebeurde op de 25e verjaardag van de blauwe egel. Daarnaast werd er bevestigd dat er een film met de snelheidsduivel in de hoofdrol.

  Op 23 juni werd Sonic alweer 25 jaar oud. Tijdens deze heugelijke gebeurtenis vertelde Takashi Iizuka, de baas van Team Sonic, dat ze bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe game. Iizuka deed verder geen uitspraken over de details van de te verwachten game, maar benadrukte wel dat het een compleet nieuwe game zal zijn. Op 22 juli viert Sonic zijn verjaardagsfeestje, de verwachting is dan ook dat de nieuwe Sonic game dan officieel onthuld zal worden.

  Nóg een nieuwe Sonic game en film

  Daarnaast schijnt SEGA bezig te zijn met een Sonic anniversary-game als cadeautje voor de verjaardag. De verwachting is dat ook dit project tijdens de verjaardagsfeest van de blauwe egel getoond zal worden. Een andere optie is dat we tijdens Comic Con deze zomer meer over de toekomst van Sonic te weten krijgen. Nog even geduld hebben dus.

  En het houdt maar niet op, want Sonic the Hedgehog zal tevens een eigen film krijgen. Hiervoor werkt het Sonic Team samen met Sony Pictures. Maar ook hiervoor geldt; de film is in ontwikkeling, maar verdere details zijn onbekend.

  Sonic Adventure

  Verkijgbaar vanaf 21 september 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.