Nieuwe Sniper Elite 4 informatie bekendgemaakt

  Sniper Elite 4 komt over een aantal maanden uit en er is vandaag meer Sniper Elite 4 informatie bekendgemaakt. Er is onder andere een nieuwe story trailer uitgekomen. Sniper Elite 4 komt op 14 februari 2017 uit.

  Er is nieuwe Sniper Elite 4 informatie onthuld. Colin Harvey, ontwikkelaar van het verhaal van de game, heeft in een PlayStation blog een aantal nieuwe dingen bekendgemaakt.

  Zo speelt het eerste verhaal in Sniper Elite 4 zich af in het Italië van 1943. Ook in Italië is het in deze periode oorlog en de makers van Sniper Elite 4 hebben een uitgebreide trailer gemaakt die het verhaal van dit Italië, en dus de missie, extra toelicht. Deze trailer is de eerste van een serie van verschillende achtergrondverhalen. We kunnen dus binnenkort meer van dit soort content verwachten.

  Meer Sniper Elite 4 informatie bekendgemaakt

  Dit is niet de enige Sniper Elite 4 informatie die Colin Harvey heeft onthuld. Hij ging namelijk ook iets dieper in op de gameplay, zo zijn de maps van Sniper Elite 4 drie keer groter dan die van Sniper Elite 3. Dit geeft je als speler veel verschillende mogelijkheden om de game te spelen.

  De meeste locaties in Sniper Elite 4 zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen en gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Zo krijg je in Sniper Elite 4 te maken met het Italiaanse leger, fascistische soldaten en ook de maffia. Natuurlijk zijn de Nazi-legers ook weer van de partij. Iedere partij heeft zijn eigen verhaal en doel.

  Tot slot maakt Colin Harvey bekend dat Sniper Elite 4 helemaal om de keuze van de spelers draait. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld met veel mensen te praten om zo achter belangrijke informatie te komen, of je zoekt meer de actie op waardoor je naar het kamp van de tegenstander gaat om ze af te luisteren. Het gaat allemaal om de keuzes die jij wilt maken.

  Sniper Elite 4 komt 14 februari 2017 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Sniper Elite 4

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.