Nieuwe Sennheiser gaming headset geïntroduceerd

  Er is een nieuwe Sennheiser gaming headset geïntroduceerd. De nieuwe Sennheiser gaming headset gaat de PC 373D heten en is de opvolger van de PC 363D.

  Volgens Sennheiser is de PC 373D in staat om een 7.1 Dolby Surround Sound aan te bieden en heeft de Sennheiser gaming headset een microfoon met een sterke ruisonderdrukking zodat er weinig tot geen last is met achtergrondgeluiden tijdens het communiceren via de microfoon.

  Sennheiser gaming headset geintroduceerd, de PC 373 D

  Met de PC 373D komt een nieuw stuk software waarmee je onder andere een equalizer kan instellen. De equalizer heeft vier vooraf geprogrammeerde instellingen voor verschillende situaties en games. Daarnaast is er een eSports modus die er voor zorgt dat de microfoon en het geluid van andere spelers zeer goed te horen is.

  Naast de instellingen die zijn bedoeld voor gamen blijft het een Sennheiser koptelefoon wat betekent dat deze headset ook uitstekend gebruikt kan worden voor het luisteren naar muziek. De Sennheiser gaming headset heeft een speciale muziek-modus die juist de sterke kanten van de speakers naar voren haalt.

  De PC 373D is volgesn Sennheiser vanaf begin augustus 2016 verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs van 249 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.