Nieuwe Sennheiser CES 2018 audioproducten

  De Consumer Electronics Show 2018 is in volle gang en ook op het gebied van audio valt er veel te bewonderen. Sennheiser is namelijk ook aanwezig tussen alle bedrijven en presenteert haar nieuwste technologieën. De Sennheiser CES 2018 line-up bestaat uit een prototype 3D Soundbar en allerlei headsets.

  Tijdens CES komt het Duitse Sennheiser met een 3D Soundbar, wat de meest recente toevoeging is aan het AMBEO 3D audioprogramma. Bezoekers kunnen op de beurs zelf ontdekken wat de AMBEO 3D technologie inhoudt. De nieuwe soundbar moet voor een meeslepende geluidservaring zorgen zonder dat extra componenten zoals een subwoofer nodig zijn.

  Sennheiser CES 2018 introduceert hi fi koptelefoon

  Naast de AMBEO 3D technologie waar ook de AMBEO Smart headset is uit te proberen, presenteert Sennheiser de HD 820 koptelefoon en de CX6.00BT, het broertje van de CX7.00BT. De HD 820 brengt hifi stereo geluid en heeft een unieke glazen transducer cover die resonantie vermindert. Normaal gesproken hebben hifi-koptelefoons een open design, maar de HD 820 zal afgesloten zijn waardoor je geen last hebt van omgevingsgeluid.

  De CX6.00BT zijn in-ear oordopjes die je via een kabel om je nek in doet. Ondanks dat de oordoppen aan elkaar zitten kun je hem als draadloos beschouwen, want hij hoeft niet aangesloten te worden aan je smartphone of andere apparaten. Verbinding gebeurt via Bluetooth 4.2 en Qualcomm apt-X, die ook low latency ondersteunt waardoor beeld en geluid synchroon blijft lopen.

  CES 2018 onthullingen

  Eergisteren begon de Consumer Electronics Show en er zijn al een aantal gave aankondigingen gedaan door andere bedrijven. Zo heeft Intel een nieuwe versie van de NUC onthuld en werkt het bedrijf samen met AMD voor een speciale processorchip. Ook ASUS en Acer hebben al een nieuwe lijn desktops en laptops aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.