Nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's gelekt

  Er zijn nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's op het internet verschenen. Het Chinese Weibo heeft de beelden gepubliceerd van Samsung's komende vlaggenschip.

  Het gaat bij de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's nog niet om de definitieve uitvoering van de telefoon. Zo hebben de telefoon op de foto's een plat scherm, waar de uiteindelijke versie een gebogen scherm zal krijgen.

  Nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's tonen alleen zwarte uitvoering

  Het toestel zal in drie verschillende kleuren uitkomen, maar op de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's is alleen de zwarte uitvoering te zien. Verder is te zien dat de telefoon een strakke vormgeving heeft gekregen en zowel aan voor- als achterzijde bestaat uit glas.

  Verder zal de Samsung Galaxy Note 7 een irisscanner hebben aan de voorzijde en een 12-megapixel camera aan de achterzijde, die daarmee gelijk is aan andere smartphones van Samsung, zoals de Galaxy S7.

  Wat niet direct op de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 foto's te zien is, is de binnenkant van de telefoon. De smartphone kent namelijk een 64GB geheugen en een 3600mAh accu, die met de ondersteuning van snelladen binnen 20 minuten weer op 50 procent van zijn capaciteit zit.

  Op 2 augustus zal de Samsung Galaxy Note 7 tijdens een speciaal evenement wereldwijd getoond gaan worden. Een release zal kort daarop volgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.