Nieuwe Samsung Galaxy J3 pro getoond door Samsung

  Op de Chinese website van Samsung heeft het bedrijf haar nieuwe Samsung Galaxy J3 pro getoond. Het toestel is een budgettelefoon die op dit moment voor 150 dollar wordt verkocht in China.

  Voor die prijs heb je een telefoon met een batterij van 2600 mAh en daarnaast een intern geheugen van 16GB. Het werkgeheugen van de telefoon is 2GB aan RAM en de processor heeft vier kernen met een kloksnelheid van 1.2GHz. Verder heeft de telefoon ook een beeldscherm van 5 inch en HD resolutie.

  Maar het toestel lijkt vooral gebouwd te zijn om zijn uiterlijk. De telefoon heeft een modieus ontwerp, zoals je die ook kent van de Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge. Het toestel is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk goud en grijs. De grijze telefoon lijkt het meest standaard, terwijl de gouden telefoon juist wat meer lijkt op de iPhone 6 of 6s.

  Nieuwe Samsung Galaxy J3 Pro release voor europa?

  Op dit moment is het toestel alleen nog beschikbaar in China, maar verwacht wordt dat de telefoon later dit jaar ook nog uit gaat komen in Nederland. Overigens komt de nieuwe Samsung Galaxy J3 Pro niet met de nieuwste versie van Android, maar een versie eerder. Het toestel wordt op dit moment standaard geleverd met Android Lollipop op het toestel geïnstalleerd.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.