Nieuwe Samsung apparaten Galaxy A6 en A6 plus komen naar de markt

  Samsung komt al snel met twee nieuwe smartphones. Het gaat hier om de Galaxy A6 en de Galaxy A6 Plus. De nieuwe Samsungs komen al redelijk snel naar de winkels.

  De A-serie borduurt verder op de Galaxy S-serie. Opnieuw is er een basistoestel (de Galaxy A6) en een plus-editie. Er zitten duidelijke verschillende tussen beide apparaten.

  Nieuwe Samsung releases op komst

  De Galaxy A6 heeft een 5,6 inch HD+ Super Amoled-scherm. De pixelverhouding van dit scherm is 720 bij 1480. Het apparaat heeft een 16 megapixel camera aan zowel de voor- als achterzijde van het apparaat. De octa-core-chipset van het apparaat heeft een kloksnelheid van 1.6 GHz en de accu is 3.000 mAh groot.

  Nieuwe Samsung

  De Plus heeft een groter 6 inch Full HD Super Amoled-scherm met een pixelverhouding van 1080 bij 2220. De plus heeft twee camera's aan de achterzijde van 5 en 16 megapixels. Met deze camera's kan een Bokeh-effect worden gemaakt, kortom kun je accenten leggen door te spelen met scherpte en onscherpte. Deze grote broer van de Galaxy A6 heeft een 24 megapixel camera aan de voorzijde, de kloksnelheid is 1.8 GHz en de accu is 3.500 mAh.

  Overeenkomsten tussen modellen

  Het werkgeheugen en internet geheugen van beide apparaten is gelijk. Zo kan er worden gekozen voor een werkgeheugen van 3 of 4GB en een interne opslag van 32 of 64GB. Beide apparaten draaien ook op Android 8.0 Oreo, de nieuwste Android.

  Er is nog geen exacte releasedatum voor de apparaten bekendgemaakt, maar de nieuwe modellen van Samsung zijn vanaf midden juni verkrijgbaar. Het gaat hier om modellen in drie verschillende soorten: Black, Gold en Lavender. De advies verkoopprijzen zijn 369 euro voor de Samsung Galaxy A6 Plus en 309 euro voor de Samsung Galaxy A6.

  Door de jaren heen zijn er verschillende modellen van de Samsung Galaxy verschenen. Veel van die modellen zijn dan ook goed ontvangen. Neem de review van de Galaxy Note 8 en de Galaxy S8, die in de review ook wel Samsungs oogappeltje werd genoemd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.