Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  Ontwikkelaar Volition is verantwoordelijk voor de nieuwe game in de Saints Row series. De studio stond eerder ook al aan het roer van alle voorgaande Saints Row games, zoals Saints Row IV uit 2013 en de uitbreiding Gat out of Hell uit 2015. Er zijn nog geen details bekendgemaakt over de nieuwe game.

  Wat komt er naast een nieuwe Saints Row?

  Dead Island 2 is ook nog steeds in ontwikkeling volgens THQ Nordic. Dambuster Studio's is nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze game. Deze studio maakte eerder Homefront: The Revolution. Dead Island 2 werd al in 2014 aangekondigd en zou ontwikkeld worden door Yager Development. In 2016 nam Sumo Digital de ontwikkeling over. Het is niet bekend of deze studio nog bij de ontwikkeling is betrokken.

  Ook TimeSplitters kwam kort aan bod in de rapportage. Steve Ellis, een van de mede-bedenkers van de serie, heeft zich bij het project aangesloten om de 'toekomst van de serie te bepalen'. Vorig jaar nam Deep Silver de licentie van TimeSplitters over.

  Saints Row IV

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.