Nieuwe RuneScape uitbreiding Eastern Lands is grootste ooit

  RuneScape spelers kunnen hun geluk niet op. Tijdens gamescom is het eerste deel van een nieuwe RuneScape uitbreiding live gegaan, tegelijk met een trailer van de grootste uitbreiding ooit die door het leven gaat als Eastern Lands.

  RuneScape spelers konden de afgelopen tijd stemmen op de feature die zij graag verder ontwikkeld zagen in hun favoriete game. Zij deden dit massaal en met meer dan 100.000 stemmen is er gekozen voor een nieuwe RuneScape uitbreiding die een compleet nieuw continent met zich meebrengt voor spelers om te ontdekken. Deze Eastern Lands bieden spelers de ruimte om zeëen te bevaren om nieuwe eilanden te ontdekken en kunnen claimen.

  Nieuwe RuneScape uitbreiding gedreven door community

  De spelers van RuneScape zijn op deze manier leidend geweest in de invulling van de nieuwe RuneScape uitbreiding. De game die al vijftien jaar mee gaat, blijft vernieuwen om het interessant te houden voor haal miljoenen spelers.

  Vanaf vandaag is het westerlijke deel van het nieuwe continent uit de nieuwe RuneScape uitbreiding speelbaar. Hier vind je de eilanden Whale's Maw, Waiko en Aminishi. De inwoners van deze eilanden zijn niet bekend met de avonturen van de RuneScape spelers, waardoor alle spelers weer op hetzelfde niveau beginnen.

  Gaandeweg worden er steeds meer eilanden vrijgegeven in Eastern Lands voor spelers om te ontdekken. Spelers kunnen deze eilanden ook claimen, zodat ze een stukje zelf in bezit hebben.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.