Nieuwe Runescape quest Sliske's Endgame komt eraan

  In Runescape is er al jarenlang een strijd tussen twee goden: Saradomin en Zamorak. Deze twee goden spelen een grote rol in Runescape en hebben ook al jarenlang een speciale questline waar zij de strijd met elkaar aangaan. Deze questline komt nu ten einde met de Runescape quest Sliske's Endgame.

  Runescape bestond dit jaar 15 jaar en hebben een groot jaar achter de rug. Zo kwam er een nieuwe engine voor de game en werd er een nieuwe uitbreiding gebracht, namelijk de Eastern Lands. De Eastern Lands is de grootste uitbreiding in Runescape ooit.

  Nu sluit Runescape dit jubileumjaar af met een nieuwe quest genaamd Sliske's Endgame. Sliske's Endgame is het laatste deel in de serie Sliske quests die gaat over de strijd tussen Saradomin en Zamorak. Het verhaal gaat over de Stone of Jas. Deze Stone of Jas is een bron van onmetelijke kracht die beide goden graag in bezit willen hebben.

  Runescape Quest Sliske's Endgame gebaseerd op je keuzes

  De Runescape quest Sliske's Endgame heeft verschillende manieren om te eindigen. De quest is namelijk gebaseerd op de keuzes die je in de vorige quests van de Sliskes-serie hebt gemaakt. Jij hebt uiteindelijk een grote invloed naar welke god de krachtige Stone of Jas toegaat.

  De Sliske quest series begon in oktober 2013 met Missing, Presumed Death. Daarna kwamen de questen Dishonour among Thieves, Nomad's Elegy, Kindred Spirits en Children of Mah. Al deze quests moet je uiteraard hebben voltooid om aan Sliske's Endgame te beginnen.

  Sliske's Endgame is alleen beschikbaar voor de spelers met membership van Runescape 3. De spelers van Old School Runescape en Classic Runescape krijgen de quest niet. De releasedatum van Sliske's Endgame staat gepland op 19 december 2016.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.