Nieuwe Ride 2 features en spelmodus aangekondigd

  Milestone, ontwikkelaar van Ride 2, heeft nieuwe Ride 2 features aangekondigd. Vooral de customisatie van je eigen Ride-Avatar, waarmee we vorig jaar kennismaakten, kent momenteel een ongekend uitgebreid aanbod.

  Met de toevoeging van de nieuwe Ride 2 features is het totale aanbod voor je Ride-Avatar gestegen tot 1200 componenten en meer dan 170 verschillende motorfietsen. Op deze manier is er voor iedereen wat wils en kan je je niet alleen door je rijgedrag onderscheiden, maar ook door middel van je verschijning.

  Nieuwe Ride 2 features speelt in op het sociale aspect

  Het is met de nieuwe Ride 2 features niet alleen mogelijk om je Ride-Avatar naar eigen smaak te pimpen, maar ook je coureur en je motorfiets kun je van allerlei nieuwe extra's voorzien. Zo is het voor het eerst mogelijk om te kiezen of je als man of vrouw wilt spelen. Voor beiden geldt dat ze eindeloos veel verschillende kledingstukken tot hun beschikking hebben.

  Daarnaast is het mogelijk om je motor voor het eerst volledig naar eigen wens te bouwen. Je kunt de belangrijkste officiële motoren omtoveren tot het racebeest dat jij graag wilt besturen. Zo is het mogelijk om voorgeprogrammeerde nummerborden, lichten en spiegels te vervangen of weg te laten.

  Als laatste maakt Milestone bekend dat er met de lancering van Ride 2 een nieuwe game mode toegevoegd zal worden. Je kan namelijk samen met drie vrienden een team vormen met al jullie eigen gecreëerde avatars waarmee je tien andere teams in tien spannende races uit kunt dagen. Doe je dit succesvol dan kan je tien motoren vrijspelen die enkel in deze spelmodus te verdienen zijn.

  Ride 2 komt op 7 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Ride 2

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.