Nieuwe Resident Evil 7 trailer getoond tijdens PlayStation Experience

  Tijdens PlayStation Experience kregen we een nieuwe Resident Evil 7 trailer van Capcom. De nieuwe trailer laat zien hoe eng het nieuwe deel zal zijn.

  Tijdens PlayStation Experience kregen we een nieuwe Resident Evil 7 trailer te zien. Deze nieuwe trailer is een feestje voor alle horror-fans. Van oude verlaten huizen tot schreeuwende vrouwen het is allemaal aanwezig in deze nieuwe griezelige Resident Evil.

  In de trailer is echt van alles te zien, zo kun je genieten van de vreemde gebeurtenissen, maar zijn er ook verschillende beestje in de video te vinden die je de rillingen zullen geven. Resident Evil 7 zal een soort nieuw begin worden voor de serie. De vorige delen waren namelijk third-person actie games, Resident Evil 7 zal terug gaan naar de horror roots van de serie, dus bereid je voor om de stuipen lijf je schrikken.

  In Resident Evil 7 zal je spelen als Ethan Winter, die opzoek is naar zijn vrouw. Tijdens zijn zoektocht komt hij terecht op een verlaten plantage, waar hem van alles te wachten staat. De trailer geeft je hier dus echt een voorproefje van.

  Nieuwe Resident Evil 7 trailer gekoppeld aan de demo

  Naast de nieuwe Resident Evil 7 trailer, is er ook een nieuwe update voor de demo. De update, die Midnight heet, geeft jou als speler de mogelijkheid voor nieuwe einden. Ook zal er nog meer te doen en te vinden zijn in het griezelige huis.

  Resident Evil 7 zal op 24 januari beschikbaar komen PlayStation 4, Xbox One en Steam. PlayStation 4 spelers met PlayStation VR kunnen door de hele game spelen met de headset. Xbox en Steam spelers kunnen binnenkort aan de slag met de Resident Evil 7 demo, deze verschijnt op 9 december op Xbox One en op 19 december op Steam.

  Resident Evil 7 Biohazard

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.