Nieuwe Remedy game Control bekendgemaakt

  Er is een nieuwe Remedy game aangekondigd en de game heet Control. Tijdens de Sony E3 2018 persconferentie kwam de nieuwe game voorbij. De trailer sloot af met de ontwikkelaar van de game, Remedy Entertainment.

  Sony heeft tijdens haar persconferentie een nieuwe game van Remedy aangekondigd. De game heet Control en wordt samen met 505 Games gemaakt. Van wat de trailer met zich meebracht lijkt het erop dat de vrouwelijke hoofdpersoon de controle heeft over de omgeving om haar heen. De game staat gepland voor een 2019 release.

  De korte teaser toonde beelden van omgevingen die flink door een doolhof geïnspireerd lijken te zijn. Daarnaast lijkt de omgeving constant aan te passen en ook wapens lijken steeds te veranderen. Hoe dit zich gaat vertalen naar gameplay is nog onbekend.

  Veel meer details over de game werden niet bekendgemaakt tijdens de E3 2018 persconferentie van Sony. Remedy Entertainment is natuurlijk de ontwikkelaar achter Alan Wake en Xbox One-exclusieve titel Quantum Break. Dit is de eerste game van de studio die sinds Quantum Break werd uitgegeven.

  Nieuwe Remedy game één van vele aankondigingen

  De aankondiging van de nieuwe Remedy game Control is één van de vele aankondigingen van Sony, want er werd nog veel meer getoond. Er was namelijk een uitgebreide gameplay trailer van The Last of Us Part II en datzelfde geldt ook voor Ghost of Tsushima en Death Stranding. Ook kwam Resident Evil 2 Remake aan bod met een releasedatum van 25 januari 2019 en werd Nioh 2 aangekondigd. Verder werd er ook een speciale Kingdom Hearts 3 bundel onthuld en werd er wederom een nieuwe wereld getoond.

  Alle persconferenties zijn geweest op één na. Dinsdag sluit Nintendo namelijk de persconferenties af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Control

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.