Nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay trailer is uit!

  Er is een nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay trailer uitgekomen. Dit is de tweede helft van de Red Dead Redemption Gameplay Series. De trailer laat weer een hoop gebeurtenissen zien waar Arthur en de Van der Linde-bende bij betrokken zijn.

  Er is veel actie te zien in de trailer. Het tweede deel van de gameplay series laat meer zien van de gedetailleerde wereld. In deze vier minuten zien we onder andere ontsnappingen, treinovervallen en conflicten tussen bendes. Rockstar Games heeft al meerdere trailers uitgebracht, maar de gameplay series laat een heel ander beeld zien.

  Het tweede deel laat bijvoorbeeld zien hoe je een personage kunt veranderen naar jouw verbeelding. Daarnaast is er een optie om je wapens te onderhouden. Alles wat de hoofdpersonage doet heeft volgens Rockstar gevolgen en dit laat de Red Dead Redemption 2 gameplay trailer ook goed zien. In het nieuwe deel van de gameplay series zie je wat voor reacties andere personages kunnen geven op jouw keuzes.

  Red Dead Redemption 2 gameplay trailer volgt na meer informatie over de game

  Rockstar Games heeft de afgelopen weken steeds meer informatie onthuld over Red Dead Redemption 2. Zo weten we nu dat dieren in de game een stuk realistischer zullen zijn en dat de game na de release een online beta krijgt van Red Dead Online. Wij krijgen eerder al de kans om een diepere kijk te nemen op de game. In onze Red Dead Redemption 2 Preview kan je alles lezen over onze ervaring met de game. Ben je nog opzoek naar een mooie wallpaper? Er staat een wallpaper in onze Wallpaper Pick van oktober.

  Red Dead Redemption 2 is beschikbaar vanaf 26 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.