Nieuwe Razer Blade laptop aangekondigd genaamd Blade Stealth

  Razer heeft een nieuwe Blade laptop aangekondigd. Deze Razer Blade laptop is de zogenaamde Stealth versie en is compatibel met de Razer Core. Hiermee onderscheidt deze nieuwe laptop van Razer zich van zijn voorgangers.

  De Razer Blade Stealth is een flinke laptop. Met zowel een SSD als een normale harde schijf aan boord is het een echte gaming laptop. Verder heeft de laptop 8GB aan RAM-geheugen, een Intel i7-6500 CPU en een Intel HD Graphics 520 ter beschikking. Het scherm van de laptop is ongeveer 12,5 inches groot.

  Razer Blade laptop - Razer Core aansluiting

  De nieuwe Stealth laptop is compatibel met de Razer Core. Dit is een externe behuizing voor grafische kaarten. In de Razer Core is ruimte voor één grafische kaart die je normaal in een desktop zou stoppen. Je kan vervolgens de Razer Core aansluiten op de laptop voor meer grafische power.

  Prijzen van deze Razer Blade laptop lopen uiteen van ongeveer 999 dollar tot 1299 dollar. Vooralsnog zijn er geen prijzen bekend van zowel de Razer Blade Stealth als de Razer Core voor Europa. Een releasedatum ontbreekt eveneens.

  Razer ontwerpt producten van en voor gamers zoals muizen, headsets en nog veel meer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.