Nieuwe Rainbow Six Siege Operators uit de doeken gedaan

  Drie nieuwe Rainbow Six Siege Operators zijn gisteren uit de doeken gedaan door uitgever Ubisoft. Het gaat hierbij om Ying, Lesion en Ela die op 5 september uit zullen komen middels een update voor de game. Rainbow Six Siege kwam op 1 december uit.

  Alledrie de nieuwe operators krijgen krachtvolle gadgets tot hun beschikking die elk hun eigen toevoeging hebben op de tactische shooter. Zoals hierboven al gesteld, de drie maken deel uit van de update Blood Orchid. Deze zal uitkomen op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Details nieuwe Rainbow Six Siege Operators

  De nieuwe aanvallende operator is Ying, zij wordt aan het spel toegevoegd met de Candela, haar nieuwe gadget. Dit zijn drie flashgrenades die je op verschillende manieren kunt inzetten. Zo kun je ze bijvoorbeeld simpelweg in een kamer gooien en hopen voor het beste maar je kunt ze ook op een meer tactische manier inzetten. Het interessante aan Ying is dat zij geen last heeft van de granaten want zij draagt een speciale bril.

  Je kunt de granaten ook wat langer vasthouden voor de precieze worp en als je het helemaal tactisch wil aanpakken, dan leg je ze op een kapot te maken muur of raam, de flash dringt door tot in de andere kamer. Eigenlijk kun je de granaten in iedere situatie wel gebruiken.

  De twee operator is Lesion, deze expert op het verdedigende vlak kan vrijwel onzichtbare gifitge vallen neerleggen. Deze mijnen doen schade aan de tegenstander wanneer hij of zij eroverheen loopt/ Deze schade zal de vijand pas na een bepaalde tijd merken omdat het gif nog moet inwerken, naast de schade wordt ook het zicht van de vijand minder goed.

  Mochten vijanden de mijnen op één of andere manier toch opmerken, dan kunnen zij de mijn ontmantelen. Wel is het zo dat zoiets relatief gezien lang duurt dus misschien kun je ze beter ontwijken. Lesion krijgt een notificatie wanneer een mijn is getriggerd en als je onthouden hebt waar je de mijnen hebt geplaatst kun je daar zeker je voordeel uit halen.

  De laatse van de drie is Ela en zij draagt zogenoemde Grzmot mijnen bij zich. Deze kan zij tegen muren aanplakken en wachten op de vijand, deze vijand raakt even verlamd wanneer hij of zij in de buurt komt. Ela is vrij rap dus ze kan snel afstanden afleggen en de gestunde vijand neerhalen met haar shotgun, SMG of pistool.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.