Nieuwe Rainbow Six Siege Operator aangekondigd door Ubisoft

  Rainbow Six Siege is na zijn release alleen maar populairder geworden, hierom heeft Ubisoft ervoor gekozen om een tweede seizoen van content te produceren. Nu weten we de eerste nieuwe Rainbow Six Siege Operator die onderdeel uitmaakt van het tweede seizoen.

  De nieuwe Rainbow Six Siege Operator werd aangekondigd met een teaser filmpje op de YouTube van Ubisoft. In de video krijgen we de eerste beelden van de nieuwe operator en welke mogelijkheden de operator heeft. Daarnaast hebben we enkele details die ons wellicht meer kunnen vertellen over wat we kunnen verwachten van de nieuwe Rainbow Six Siege Operator.

  De nieuwe Rainbow Six Siege Operator zal de Jackal gaan heten. De Jackal heeft een ultra-violet licht op zijn hoofd waardoor hij de voetstappen van zijn tegenstanders kan zien. Het is nog niet bekend of het gaat om een aanvallende of een verdedigende klasse, maar je zult in ieder geval je tegenstanders makkelijker kunnen vinden.

  Het is nog niet bekend voor hoe lang het licht aan kan blijven staan. Het is aan te nemen dat de lamp een cooldown heeft, hierdoor kan de lamp niet constant gebruikt kunnen worden en is de operator een minder groot probleem. Maar wanneer de nieuwe Rainbow Six Siege Operator officieel wordt aangekondigd zullen we daar zeker meer informatie over krijgen.

  Nieuwe Rainbow Six Siege Operator speelbaar in nieuwe map

  Daarbij weten we dat de nieuwe Rainbow Six Siege Operator een Spaanse specialist is. Wanneer hij uitkomt zal uit samen met een nieuwe map speelbaar zijn. De nieuwe map zal plaatsvinden in een strandhuis op Ibiza en maakt onderdeel uit van de Velvet Shell update.

  Alle content uit de Velvet Shell update zal worden getoond tijdens een livestream, die dit weekend (3 - 5 februari) plaatsvindt. Hier zullen we de nieuwe Rainbow Six Siege Operator, de nieuwe map en waarschijnlijk nog een extra operator zullen gaan zien. Maar daarvoor moeten we echt wachten tot dit weekend.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.