Nieuwe Rainbow Six Siege map onthuld door Ubisoft

  Er komt een nieuwe Rainbow Six Siege map. Dat heeft Ubisoft aangekondigd via een trailer. De map is een villa die met Operation Para Bellum meegebracht wordt.

  Later deze maand begint het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege en deze brengt een nieuwe map met zich mee. De map komt samen met Operation Para Bellum naar de game en heeft een simpele naam: The Villa. In deze map zal een villa dan ook centraal staan.

  Door middel van de video kunnen spelers alvast een eerste indruk krijgen van de nieuwe map. In de beelden zien we verschillende manieren om het gebouw te betreden en ook zijn er genoeg standbeelden aanwezig. Het interieur bestaat uit minstens twee verdiepingen en een scala aan kamers.

  Nieuwe Rainbow Six Siege map na finale

  Verwacht wordt dat het tweede seizoen van start gaat nadat de Pro League Finals in Atlantic City voorbij zijn. Deze vinden op 19 en 20 mei plaats. Tijdens dit evenement wordt Operation Para Bellum dan ook op 20 mei volledig uit de doeken gedaan en er zal dan ook meer informatie bekendgemaakt worden.

  De finaledatum van de Rainbow Six Pro League Season 7 is al een tijdje bekend. Deze werd vorige maand bekend gemaakt en zal de laatste zijn met het huidige format. Deze gaat namelijk op de schop wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. Om het nieuwe format te introduceren worden er eerst een aantal events gehouden.

  De Rainbow Six Pro League Season 7 finale wordt er om een prijzenpot gestreden van 275,000 dollar. Omgerekend is dat meer dan 222,000 dollar en de finales zullen in het Atlantic City Hotel & Casino plaatsvinden. Opnieuw worden hier de beste teams van Rainbow Six samengebracht.

  30 miljoen spelers

  Rainbow Six Siege heeft vorige maand ook een nieuwe mijlpaal bereikt. Er zijn inmiddels meer dan 30 miljoen spelers sinds het spel op 1 december 2015 uitkwam. Om dit te vieren bracht Ubisoft destijds een video speciaal voor deze gelegenheid uit.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.