Nieuwe RAGE 2 beelden en collector's edition getoond tijdens Bethesda E3 persconferentie

  Bethesda kwam tijdens de E3 presentatie met nieuwe RAGE 2 beelden. In de trailer konden we kennis maken met wapens, vijanden en de verrotte wereld van RAGE 2.

  Bethesda trapte de E3 persconferentie af met nieuwe RAGE 2 informatie. Na een korte introductie van de nieuwe soundtrack kregen we nieuw informatie van de game voorgeschoteld. Avalanche Studios zal de game ontwikkelen. Dit kregen we middels een gameplay trailer te zien waarin de nieuwe protagonist Walker het vuur aan de schenen gelegd kreeg.

  De gameplay trailer toont ons dat de door een meteoor verwoeste wereld alles behalve veilig is. Alles dat je ziet, is gevaarlijk voor je gezondheid. Of het nou gekke overlevenden zijn of gemuteerde beesten: in RAGE 2 kom je het tegen. En kun je het kapot schieten.

  RAGE 2 beelden tonen seamless open wereld

  De wereld van RAGE 2 zal je in first person modus kunnen gaan beleven. Het belooft een enorme open wereld te worden die naadloos aan elkaar zit. Dat betekent dus geen laadtijden terwijl je rondloopt. Zoals bij de meeste shooters heb je de beschikking over meer dan voldoende wapens, waaronder een shotgun, een machinegeweer, een pistool en wat futuristischere wapens.

  Zoals RAGE ons ook al de mogelijkheid gaf om elkaar massaal af te knallen, zal RAGE 2 dat ook gaan doen. De game is namelijk tegen elkaar te spelen in multiplayer modus. Hierover is helaas tijdens de nieuwe beelden niets nieuws voorbij gekomen.

  Ook de Collector's Edition van RAGE 2 onthuld

  Bethesda kan een grote release niet ongemerkt voorbij laten gaan zonder speciale editie. En dit keer is het een hilarisch editie waar je een toepasselijke variant van de zingende vis bij krijgt. Het is Ruckus the Talking Head, die praat en grappen maakt, terwijl jij van een steelbook en in game dlc kunt genieten!

  RAGE 2 komt komende lente uit. In de tussentijd kunnen we smullen van een nieuwe trailer. Je kunt de game nu alvast pre orderen.

  Meer over de Bethesda E3 persconferentie lees je op onze E3 pagina.

  RAGE 2

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.