Nieuwe PUBG Xbox One patch verbetert performance

  Er is een nieuwe PUBG Xbox One patch uitgekomen. Deze verbetert, net als een eerdere update, de performance van de game op zowel de Xbox One als de Xbox One X.

  In tegenstelling tot reguliere patches hoef je deze niet te downloaden. Dat is omdat het een update aan de servers van PlayerUnknown's Battlegrounds betreft. Dankzij de patch is de framerate in de game veel stabieler dan bij release. Toen werden de 20 frames per seconde (FPS) amper aangetikt, terwijl nu al de 30 FPS in zicht komt.

  Een welkome toevoeging, want in PlayerUnknown's Battlegrounds moet je in een fractie van een seconde reageren op een tegenstander. Als dan net de framerate omlaag dropt, kan dat zomaar het verschil tussen leven en dood betekenen. Nu is de framerate na de recente patch overigens nog steeds niet stabiel genoeg, zoals te zien is in een meting van Digital Foundry, want in drukke omgevingen wordt de 20 FPS halen nog steeds een lastig verhaal.

  Meer PUBG Xbox One patches verwacht

  Aangezien PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox One een early access game is, wordt het spel voortdurend geüpdatet. En dat is nodig ook, want de framerate en grafische kwaliteit zijn, ondanks de nodige patches, nog steeds niet op een acceptabel niveau.

  Desondanks is de game wel te koop, al staat wel duidelijk vermeld dat het om een game preview versie gaat en dus nog niet af is. Wil je een wel afgemaakte PUBG spelen? Dan is de PC versie voor jou bestemd, want die gaat sinds 21 december door het leven als een complete game.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.