Nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details bekendgemaakt

  Nintendo heeft nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details bekendgemaakt. Er wordt verteld over Necrozma en over Battle Points.

  In een persbericht en een trailer heeft Nintendo meer details vrijgegeven over Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Er is een plaatje vrijgegeven van Necrozma omringd door licht en er wordt gezegd dat er nog geheimen te ontdekken zijn over Necrozma.

  Nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details

  Nieuwe Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon details over battle points

  In Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon kun je Battle Points verzamelen door deel te nemen aan de Battle Royale of gevechten in de Battle Tree. Ook kun je deze battle points verzamelen door met Mantine Surf tussen eilanden te reizen.

  Met deze battle points kun je Pokémon aanvallen leren die deze Pokémon niet kan leren via een TM. De trailer laat bijvoorbeeld een Zapdos zien die de aanval Heat Wave gebruikt. Je kunt deze aanvallen dus ook leren aan legendarische Pokémon.

  Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon komen op 17 november uit voor de Nintendo 3DS. We hebben de game al mogen reviewen en een 9.2 gegeven. Ook hebben we Game Freak mogen interviewen over deze nieuwe games.

  Pokemon Ultra Sun

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.