Nieuwe Pokemon Sword en Shield info wordt woensdag onthuld

  De nieuwste generatie Pokémon games komt steeds een beetje dichterbij. Nieuwe informatie komt gestaag binnen en nu weten we wanneer de volgende lichting onze kant op komt. Aanstaande woensdag 7 augustus weten we weer wat nieuwe Pokemon Sword en Shield info.

  The Pokémon Company

  Het officiële Pokémon Twitteraccount laat weten dat de volgende “Galar Research Update” plaats zal vinden op woensdag om 15.00 uur Nederlandse tijd. Het is nog onduidelijk wat voor vorm dit zal aannemen. Er wordt niet gesproken van een Pokémon Direct, maar het wordt ook niet uitgesloten. De vorige informatie rondom de game kwam in de vorm van een trailer.

  Wat voor Pokemon Sword en Shield info kunnen we verwachten?

  Zoals je kunt zien laat de tweet weinig los over wat er onthuld gaat worden. Een voor de hand liggende mogelijkheid is natuurlijk de onthulling van nieuwe Pokémon. Wellicht is het tijd voor de eerste evoluties van Grookey, Scorbunny en Sobble?

  Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk dat er nieuwe personages of features worden onthuld. We weten bijvoorbeeld nog niet wat het kwaadaardige team zal zijn, ervan uitgaande dat er net als in voorgaande games één zal zijn. Een verdere uitbreiding van Dynamax en Gigantamax lijkt onwaarschijnlijk, maar een ander nieuwigheidje kan natuurlijk wel. Er is in ieder geval nog genoeg te onthullen en gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor we weten wat het dit keer zal zijn.

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.