Nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied bekendgemaakt

  The Pokémon Company heeft het nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied bekendgemaakt. Het nieuwe gebied is gebaseerd op Hawaii en zal daarom ook een zeer tropisch uiterlijk hebben.

  Het nieuwe gebied heet de Alola regio. Dit wisten we al door de vorige trailer. Maar er is nu ook meer informatie over de inhoud van het gebied. Alola is een gebied met vier tropische eilanden waarin Pokémon zitten die nog niet eerder gezien zijn, dit zijn dan natuurlijk de Pokémon uit de zevende generatie.

  Net als in voorgaande Pokémon games kun je het nieuwe Pokémon avontuur volgens de Pokémon Sun and Moon details als meisje of als jongen beginnen. Je krijgt de starter Pokémon van Professor Kukui, dus niet Professor Hala zoals eerder werd gezegd. De professor doet onderzoek naar de aanvallen van Pokémon.

  Nieuwe personages in het nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied

  Lilie is waarschijnlijk de nieuwe antagonist. Volgens de nieuwe Pokémon Sun and Moon details is zij een mysterieus meisje dat liever leest dan met Pokémon vecht. Volgens The Pokémon Company is Lilie een belangrijk onderdeel van het verhaal.

  Een ander personage in de game is Hau. Deze jongen is de eerste vriend die je maakt in de game en is net zo oud als het personage waarmee jij als speler het nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied verkent. Volgens The Pokémon Company is Hau gek op Pokémon en dat betekent waarschijnlijk dat je ook regelmatig tegen hem moet strijden.

  Nieuwe Pokédex voor het nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied

  Naast nieuwe personages zijn er ook veel nieuwe Pokémon in het gebied te vinden. Die Pokémon vind je niet alleen, maar zoals altijd word je bijgestaan door hulp van een Pokédex. De nieuwe Pokédex wordt bewoond door Rotom, deze Pokémon kan bezit nemen van machines en heeft in dit geval jouw Pokédex uitgekozen als huisje. Dat is voor jou als speler helemaal niet vervelend, want Rotom geeft je regelmatig informatie over wat je volgende stap moet zijn.

  Je kunt met de Rotom Pokédex niet alleen nieuwe Pokémon vinden. Maar je kunt ook tips krijgen voor de volgende stap in je avontuur. Oftewel welke gym je als volgende moet aandoen, of welk gedeelte van het nieuwe Pokémon Sun and Moon gebied je moet verkennen.

  Je kunt je nieuwe avontuur in Hawaii starten vanaf 23 november. Dan liggen zowel Pokémon Sun als Pokémon Moon in de schappen voor de Nintendo 3DS.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.