Nieuwe Pokémon Sun and Moon details - Legendaries!

  The Pokémon Company heeft vandaag nieuwe Pokémon Sun and Moon details naar buiten gebracht. Het bedrijf heeft de namen van de legendarische Pokémon onthuld en daarnaast ook meer informatie vrijgegeven over het nieuwe gebied dat je mag gaan verkennen.

  De twee legendarische Pokémon heb je eerder al voorbij zien komen op de boxart en in de tweede trailer die voor de game uitkwam. Nu hebben ze dan ook daadwerkelijk een naam gekregen.

  De legendarische Pokémon die op de boxart van Pokémon Sun staat heet Solgaleo en is een Pokémon met het duale type psychic/steel. Verder heeft de Pokémon een volledig metalen lichaam en kan hierdoor niet beïnvloed worden door de krachten van een andere Pokémon. Zo kan deze bijvoorbeeld niet burn schade oplopen wanneer hij een vuurpokémon aanvalt.

  Ook de speciale aanval van Solgaleo is bekendgemaakt met de nieuwe Pokémon Sun and Moon details. De speciale aanval van Solgaleo heet sunsteel strike. Hiermee valt de legendarische Pokémon volgens de nieuwe Pokémon Sun and Moon details aan met de kracht van een meteoriet.

  Legendarische Pokémon Lunala in de nieuwe Pokémon Sun and Moon details

  Op de boxart van Pokémon Moon staat de legendarische Pokémon Lunala, deze Pokémon wordt vereerd vanwege het oude bijgeloof dat deze de maan op laat komen. Lunala is een legendarische Pokémon van het duale type psychic/ghost en is daarmee de eerste legendarische Pokémon van dit duale type. De speciale aanval van Lunala is volgens de Pokémon Sun and Moon details moongeist beam, waarmee zij schade doet aan de Pokémon ongeacht zijn ability.

  De ability van Lunala is shadow field, hierdoor lopen Pokémon minder schade op bij een aanval wanneer de Pokémon nog al zijn healthpoints heeft.

  Je kunt de Pokémon vangen in de aankomende Pokémon games. De nieuwe titel ligt vanaf 23 november in de winkel voor de Nintendo 3DS.

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.