Nieuwe Pokemon Let's Go trailer toont Team Rocket

  Nintendo heeft een nieuwe Pokemon Let’s Go trailer uitgebracht. Hierin zijn enkele gameplay beelden te zien met onder andere Team Rocket. Verder zijn er meer details uitgebracht over de game.

  The Pokémon Company International en Nintendo hebben details bekendgemaakt van de aankomende Pokémon: Let’s Go games. De spellen zullen later dit jaar uitgebracht worden voor de Nintendo Switch.

  Pokemon Let's Go trailer

  Er is meer informatie uitgebracht over het evalueren van Pokémon. Zo kunnen spelers in beide games bepaalde Pokémon één keer per gevecht laten mega-evolueren als ze een Key Stone en bijbehorende megasteen hebben. Met mega-evolutie komt de energie in een Pokémon voor een korte tijd vrij. De eerste drie Pokémon die spelers kunnen laten mega-evolueren zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

  Spelers zullen in Pokémon: Let’s Go Pikachu en Pokémon: Let’s Go Eevee veel gebieden verkennen. Zo komen spelers ook op verschillende plekken in de Kanto regio. Spelers bezoeken Vermilion City waar zijn aan boord kunnen stappen van de S.S. Anne. Ook is er in het stadje een Pokémon Gym waarin spelers kunnen vechten tegen de Gym Leader Lt. Surge, oftewel Lightning Lieutenant.

  Team Rocket

  Bijna iedereen die maar een beetje verstand heeft van Pokémon kent Team Rocket. Het team was even in de trailer gezien, maar Meowth was niet te bekennen naast Jessie en James. Nintendo heeft wel bevestigd dat Meowth in de game zal komen.

  De trailer van de spellen is bovenaan de pagina te bekijken. De games zijn 16 november beschikbaar voor de Nintendo Switch.

  Pokemon: Let's Go Eevee

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.