Nieuwe Pokemon Go trailer lijkt net natuurdocumentaire

  Niantic heeft een nieuwe Pokemon Go trailer uitgebracht. Dit is ter ere van Pokémon die recent zijn toegevoegd aan de game.

  De nieuwe trailer lijkt bijna een natuurdocumentaire. Er zijn verschillende geanimeerde Pokémon verwerkt in een echte wereld. Ditzelfde idee werd ook in de trailer verwerkt in de trailer voor nieuwe Legendary Pokémon, al ziet de nieuwste trailer er een stuk echter en vetter uit.

  Pokemon Go trailer met pluizige Pokémon

  Recent zijn er nieuwe Pokémon toegevoegd aan de game, ook is er nu dynamisch weer. Al deze elementen zijn terug te vinden in de trailer. Zo zijn er bossen, sneeuwlandschappen en rivieren te zien in de trailer. Hier pronken dan enkele Pokémon in rond.

  Recent zijn er nieuwe Pokémon voor Generation 3 toegevoegd aan de game. Hieronder vallen Trapinch, Flygon, Aron, Aggron, Cacnea, Lunatone, Solrock en Camerupt.

  Sinds 2016 is Pokémon Go te downloaden voor Android en iPhone telefoons. Maar binnenkort ondersteunt niet elke iPhone de app meer. Iedereen die geen iOS 11 kan downloaden, zal afscheid moeten nemen van de app.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.