Nieuwe Pokémon gespot in Ultra Sun en Ultra Moon

  Vanaf vandaag kunnen spelers van de recente Pokémon RPG Ultra Sun en Ultra Moon, die vorig jaar is uitgebracht op de 3DS, een nieuwe Pokémon vangen. Spelers kunnen zich opmaken voor Zeraora, een Mythische Pokémon, die behoort tot het type Electric.

  BagoGames

  Uitgeverijen The Pokémon Company en Nintendo maken bekend dat de nieuwe Pokémon Zeraora vanaf vandaag te vinden is in de wijde wereld van zowel Pokémon Ultra Sun als Ultra Moon. Volgens ontwikkelaar Game Freak zal Zeraora's maximumsnelheid net zo snel zijn als de snelheid van bliksemschicht. Maak je borst maar alvast nat als je het opneemt tegen de nieuwe Mythische Pokémon Zeraora.

  Nieuwe Pokémon brengt nieuwe krachten met zich mee

  Zeraora leeft op elektrische energie die hij verzamelt door middel van zijn kussens op zijn handen en voeten. Daarmee kan hij een magnetisch veld oproepen. Met dat veld kan hij zich razendsnel door de lucht verplaatsen.

  Wanneer Zeraora grote hoeveelheden energie gebruikt, zullen al zijn haren recht overeind staan. Zeraora behoort tot de categorie Thunderclap Pokémon.

  De nieuwe Mythische Pokémon Zeraora is vanaf vandaag te vangen in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

  Pokemon Ultra Moon

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.