Nieuwe Pokémon film aangekondigd voor 2018

  Er is een nieuwe Pokémon film aangekondigd. Deze film zal in 2018 uitkomen en is een vervolg op de I Choose You film die dit jaar in de bioscopen heeft gedraaid.

  De film zal in Japan in juli 2018 uitkomen en zal later ook wereldwijd in de bioscopen verschijnen. Op dit moment heet de film nog Pokémon The Movie 2018 maar deze titel zal veranderen. De film is een samenwerking tussen OLM Studio, de animatiestudio die alle Pokémon films maakt, en WIT Studio, bekend van Attack on Titan.

  Nieuwe Pokémon film heeft nieuwe animatiestijl

  Waar de Pokémon TV serie al een nieuwe animatiestijl heeft gekregen, zal de nieuwe Pokémon film ook een andere stijl hebben. Deze stijl lijkt op een mix tussen de oude stijl en de stijl van de nieuwe TV serie.

  In de trailer staan Ash en Pikachu op een klif. De wind blaast de pet van Ash af en de pet land bij de voeten van een onbekend vrouwelijk personage. Op de achtergrond van de trailer is het thema van Lugia uit de Pokémon film ‘The Power of One’ te horen. Ash draagt dezelfde pet als in de I Choose You film.

  Naast deze film wordt er op dit moment gewerkt aan een live-action film gebaseerd op Detective Pikachu. In deze film zal Ash niet verschijnen en zal Pikachu gespeeld worden door Ryan Reynolds, bekend van Deadpool.

  De laatste Pokémon games die zijn uitgekomen zijn Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Wil je meer over deze games weten, dan kun je onze review lezen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.