Nintendo kondigt Pokémon Direct aan - Waarschijnlijk nieuwe Pokémon RPG

  Na de Nintendo Direct van februari 2019 komt er nu ook een Pokémon Direct op woensdag 27 februari om 15:00 uur. Deze presentatie zal ongeveer 7 minuten lang nieuwe informatie geven over Pokémon en zal waarschijnlijk een nieuwe Pokémon RPG bekendmaken.

  Nintendo Nederland

  Op de Nintendo Direct-website en op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland is deze presentatie live te volgen. Het was al bekend dat de nieuwe generatie van Pokémon-games er aan zaten te komen, maar nu lijkt het erop dat we de onthulling op 27 februari gaan krijgen.

  Waarschijnlijk een nieuwe Pokémon RPG

  Drie jaar geleden werd de laatste generatie van Pokémon uitgebracht. De Hawaii-achtige omgeving van de Alola-regio was het toonbeeld van Pokémon Sun and Moon. Interessant zal het zeker gaan worden. Wie weet krijgt de nieuwe generatie aan Pokémon-games invloeden van Pokémon Let’s Go Eevee en Pikachu. Of misschien wordt het een traditionele Pokémon-ervaring. Hoe dan ook kunnen we niet wachten op deze Pokémon Direct. De nieuwe Pokémon game, die eind dit jaar uit zal komen zal exclusief te spelen zijn op de Nintendo Switch.

  De Pokémon Direct zal op woensdag 27 februari om 15:00 plaatsvinden en is te kijken op de website van Nintendo Direct of het YouTube-kanaal van Nintendo.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.