Nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in 2019 sale

  Sony heeft nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in de Januari-uitverkoop die op 21 december 2018 begon. Games als Hitman 2 en Assassin's Creed Origins zijn onder andere toegevoegd aan de sale. De uitverkoop duurt nog tot en met zaterdag 19 januari.

  Sony

  De PlayStation Store deals kunnen oplopen tot 70 procent korting op een scala aan games. Zo kun je Hitman 2 nu voor 34,99 euro vinden en kost Assassin's Creed Origins nog maar 19,99 euro. Ook is er korting te vinden op Need for Speed Payback (nu nog maar 12,99 euro) en Tom Clancy's Rainbow Six Siege (nu nog maar 11,99 euro).

  Detroit: Become Human is nu ook in de aanbieding. De nieuwe game van Quantic Dream kost je nu nog maar 29,99 euro en voor 32,99 euro is Yakuza Kiwami 2 nu te koop. Kiwami 2 is remake van Yakuza 2 die in de zomer van 2018 werd uitgebracht. Hieronder hebben we een aantal van de grootste nieuwe PlayStation Store deals voor je op een rijtje gezet.

  Voor het overzicht van alle aanbiedingen van de Januari-uitverkoop kun je de webshop-versie van de PlayStation Store bezoeken.

  PlayStation Store deals trapt het jaar af

  De nieuwe deals trappen 2019 af in stijl door nieuwe aanbiedingen te brengen voordat de nieuwe releases uitkomen. Zo staan er in 2019 een aantal nieuwe releases op de planning, waaronder Resident Evil 2 Remake en Kingdom Hearts III. Die komen aan het einde van de maand, maar voor die tijd staan er nog nieuwe games van Nintendo op de planning.

  Op de Nintendo Switch komt een vernieuwde versie van de Wii U-games New Super Mario Bros U en New Super Luigi U uit, genaamd New Super Mario Bros U Deluxe. Op de Nintendo 3DS komt Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr's Journey uit. Voor het volledige overzicht van nieuwe games kun je de game releases van januari lezen.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.