Nieuwe PlayStation 4 games onthullingen in aanloop naar E3 2018

  Er komen nieuwe PlayStation 4 games aan. De komende dagen gaan de games onthuld worden in aanloop naar E3 2018. Vanaf woensdag zullen de aankondigingen beginnen.

  Op de PlayStation blog maakt Sony bekend dat er flink wat plannen zijn in de aanloop voor de E3. Vanaf woensdag 6 juni zal er elke dag om 17.00 een onthulling komen voor nieuwe PlayStation 4 games. Ook komen er updates van al eerder aangekondigde games.

  Op woensdag 6 juni zal er een nieuwe PlayStation 4 game aangekondigd worden met PlayStation VR ondersteuning, gevolgd door de releasedatum van een aankomende 'Worldwide Studios' titel op donderdag. Vrijdag en zaterdag worden vervolgens twee nieuwe titels aangekondigd, waarvan één voor de PlayStation 4 op vrijdag en een PlayStation VR titel op zaterdag. Op zondag wordt er vervolgens een 'langverwachte' game naar de PlayStation VR gebracht.

  Hieronder kun je duidelijk en overzichtelijk de planning voor de komende dagen bekijken:

  • Woensdag 6 juni om 5 uur 's avonds: Nieuwe PlayStation 4 game met PS VR support
  • Donderdag 7 juni om 5:00 's avonds: Een releasedatum voor een opkomende Worldwide Studios-titel
  • Vrijdag 8 juni om 5.00 's avonds: Aankondiging van een nieuwe PS4 titel
  • Zaterdag 9 juni om 5.00 's avonds: Aankondiging van een nieuwe PlayStation VR titel
  • Zondag 10 juni om 5.00 's avonds: Details over een eerder verwachte PS VR game

  De aankondigingen kun je op verschillende pagina's van Sony volgen, waaronder YouTube, Facebook en Twitter. Je kunt ook XGN.nl in de gaten houden voor de aankondigingen. Voor alles over E3 2018 kun je zelfs onze speciale E3 pagina bekijken.

  Nieuwe PlayStation 4 games nog in mysterie gehuld

  Op het moment is er nog niets bekend over welke games er mogelijk aangekondigd zullen worden. De releasedatum voor de 'Worldwide Studios' game zal in ieder geval niet voor Marvel's Spider-Man zijn, want die game is al uit. Aangezien Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us Part II samen met Marvel's Spider-Man de focus van de Sony persconferentie zijn tijdens E3 lijkt het erop dat Sony informatie over deze titels ook nog even geheim houdt.

  Dat betekent dat Dreams, Days Gone, de MidiEvil remaster en Blood & Truth mogelijke kandidaten zijn voor de releasedatum onthulling. Recentelijk kwamen twee grote Sony games uit in de vorm van Detroit: Become Human en God of War. Als je meer over de games wilt lezen, kun je onze Detroit: Become Human review lezen of onze God of War review.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.