Nieuwe PlayStation 4 controllers aangekondigd in vier toffe kleuren

  Volgend jaar krijgen we natuurlijk al de Dualshock 5 samen met de PlayStation 5, maar Sony besluit toch om nog een aantal prachtige kleuren uit te brengen van de oude vertrouwde Dualshock 4 en wauw, wat zien ze er goed uit! Check hier de nieuwe PlayStation 4 controllers van Sony.

  Voor gamers die nog steeds aan hun originele zwarte PlayStation 4 controller vastzitten, net zoals ondergetekende, zijn de nieuwe kleuren een goede kans om eens de stoute schoenen aan te trekken en om wat kleur aan je game-leven toe te voegen.

  Gelukkig kan dat ruimschoots met de vier nieuwe kleuren genaamd: Rose Gold, Titanium Blue, Electric Purple en Red Camouflage. De eerste drie genoemde kleuren maken gebruik van een two-tone schema, waar de behuizing een andere tint heeft dan de onderkant van de controller.

  Ps4 Electric Purple

  Wanneer komen deze nieuwe PlayStation 4 controllers uit?

  De nieuwe kleurrijke controllers zullen in september uitkomen. De prijs voor de nieuwe controllers is nog niet bekend in Nederland, maar in de VS betaal je 64,99 dollar voor deze controllers. Waarschijnlijk zullen we ook rond de 64,99 euro gaan betalen voor deze nieuwe toevoeging aan de PlayStation 4-familie.

  Fans van de Rose Gold-versie van de Dualshock 4 kunnen hun collectie nog meer op kleur afstemmen, aangezien er ook een draadloze hoofdtelefoon voor de PlayStation 4 uit zal komen, naast de controllers. Hoeveel deze headset gaat kosten is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.